Caută
Close this search box.

despre

despre noi

locul în care pasiunea noastră pentru cafea se întâlnește cu experiența

Brandul Homico isi propune sa isi lase amprenta in inimile iubitorilor de cafea, aducand pe piata diverse sortimente de cafea, potrivite in diferite momente ale zilei. Efortul creativ a fost concentrat asupra crearii unei imagini puternice care sa asigure o buna pozitionare pe piata. Fiecare sortiment de cafea a fost pus in evidenta nu numai prin nume ci si prin culoare specifica. Cele trei culori au devenit ilustrative pentru brand au fost folosite si  in designul ambalajelor pentru padurile  de cafea, bomboane, pliculete de zahar, si pentru paharele de cafea Homico.

cafea

fiecare ceașcă de cafea trebuie să fie o experiență de neuitat

Cu o gamă largă de cafele premium disponibile, de la cele mai delicate note florale la cele mai puternice și pline de corp, suntem convinși că vei găsi ceva pe gustul tău. De asemenea, avem o selecție minunată de cafele exclusive, care sunt greu de găsit în alte locuri.

Cafea de înaltă calitate

am selectat cu grijă fiecare lot și prăjește fiecare boabă cu atenție pentru a extrage cele mai bune arome și gusturi, pentru experiență autentică și satisfăcătoare a cafelei.

servicii personalizate

Echipa noastră poate oferi consultanță și sfaturi personalizate pentru a ajuta la alegerea celei mai bune cafele pentru gustul și preferințele tale.

Newsletter

10% DISCOUNT

Descoperă primul cele mai recente promoții Homico!
Businesswoman drinking coffe in office